U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Vastgoedmakelaar (M/V)

Welkom in de wereld van RESIDA Vastgoed! Ben jij een gepassioneerde dromer, een enthousiaste doorzetter en een onverschrokken onderhandelaar? Dan hebben wij dé perfecte uitdaging voor jou als vastgoedmakelaar in ons bloeiende immokantoor.
Stel je voor: een fonkelnieuw kantoor dat bijna tot leven komt, met strakke lijnen, moderne architectuur en een sfeer die je inspireert om grootse deals te sluiten. Dit wordt jouw speelterrein, waar je met je creativiteit en vastberadenheid de vastgoedmarkt veroveren kunt!

Maar daar blijft het niet bij. Wat dacht je van onze assistente, Heidy, die je ontzorgt op papiervlak? Terwijl jij je vol passie stort op het sluiten van deals en het vinden van de perfecte match tussen kopers en verkopers, zorgt deze heldin achter de schermen ervoor dat alle administratieve rompslomp als sneeuw voor de zon verdwijnt. Zo kan jij je volledig focussen op wat voor jou echt belangrijk is: het vervullen van vastgoedwensen en het verwezenlijken van dromen!

We hebben ook een troef in handen: onze interne marketeer Thibo. Hij staat aan jouw zijde om je aanbod te laten schitteren op de vastgoedmarkt. Samen smeden jullie een onweerstaanbaar verhaal dat potentiële kopers betovert en verkopers overtuigt om voor jou te kiezen. Met deze magische samenwerking zal je aanbod nooit meer onopgemerkt blijven!

Tot slot word je ook nog eens omringd door de besten in hun vak! Makelaar Youri, Thibeau en Siebe zijn enorm gedreven, en zullen zo ook het beste in jou naar boven halen! Ook Christophe, founder van RESIDA, met zijn bakken ervaring, is iemand waar je op kunt vertrouwen en hij zal jou net als de rest van het team met raad en daad bijstaan!

Dus, (erkende) vastgoedveroveraar, ben jij klaar om je stempel te drukken op de immowereld? Grijp deze unieke kans om deel uit te maken van ons team, waar we het nastreven van doelen als onze leidraad nemen. Samen gaan we voor niets minder dan een succesvolle samenwerking!

De vastgoedmarkt in Zuid-West-Vlaanderen betreden, en RESIDA verder op de kaart helpen zetten? Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog! We kijken uit naar jouw introductie op ons kantoor!

Je CV en motivatiebrief mogen verstuurd worden naar christophe@resida.be
, deze worden dan snel en discreet beantwoord.

Terug naar boven
Sluit menu Resida